TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 23 december 2012

Glödheta Harriers

Tio matcher var inställda igår i BSP. Endast en match spelades. Kidderminster Harriers tog på Aggborough Stadium emot Dartford. Gästerna skulle snart få se sig överkörda. De 1,779 åskådarna på plats fick se sitt Harriers dominera och vinna med 5-1. Klubbens sjätte raka seger betyder att man idag ligger en poäng bakom play-off. Harriers assisterande-manager, Gary Whild, intygar för BBC Hereford & Worcester att; "-Vi var för starka för våra motståndare idag. Precis som det sett ut de tidigare matcherna." 
Whild har rätt. Harriers har under sin sex-matcher långa segersvit hunnit med att spela ut och vinna över båda topplagen Luton och Newport. Harriers är på gång och har ett grymt flow. Åtta poäng upp till serieledarna Grimsby är inget som Whild och hans manskap ser som något hinder eller svårigheter;
"Vi slår alla och de är bara en tidsfråga innan vi tar oss upp till topplatsen." 
Med en sådan mentalitet så kan Harriers supportrar se fram emot en händelserik och spännande vår där man framåt maj kan känna på något som man gjorde för snart åtta säsonger sedan; Football League.