TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 15 december 2012

Tippa med TLC

Riktigt nöjd med förra veckans förslag, 11 rätt blev det. Tvåorna på Norwich & Hull, x2:an på Blackpool, ettan på Ipswich och singelkrysset på Charlton-Brighton satt fint och bidrog säkert till att få upp utdelningen.
Lite surt var det dock att både Bolton & Sheffield W tappade sina ledningar sent och att man återigen bara är minuter från 13 rätt.

I dag tror jag att det äntligen är dags för Queens PR, laget har sett allt bättre ut på slutet och idag blir det tre poäng. Vidare tror jag på Stoke och Birmingham samt att Wolverhampton kan överraska uppe i nordost.

1 Liverpool-Aston Villa    1
Starkt av Liverpool att slå West Ham borta senast och dessutom göra tre mål framåt. Nu återkommer superviktige Suarez efter avstängning. Villa har vart okej på slutet men har en del skadeproblem på viktiga spelare. Får det jobbigt, jag spikar ettan.
2 Manchester U-Sunderland    1
United fortsätter att ösa in mål och precis som de flesta gästande lag på Old Trafford kommer Sunderland få det jobbigt. Vidic återkommer efter skada medans gästerna har ett par tveksamma spelare. Säker etta.
3 Norwich-Wigan    1
Grymt flyt för hemmalaget för tillfället, nio raka utan förlust. Wigan har det tyngre och saknar fortfarande ett par spelare. Jag tror att hemmalagets flyt håller i sig, etta.
4 Queens PR-Fulham    1
Redknapp har fått fart på QPR:s namnkunniga och välbetalda spelare men nu måste tre poängarna börja trilla in. Fulham vann sist men innan dess har det gått tyngre och bortaspelet är sisådär. Jag tror att Harrys grabbar löser det här och tar en mycket viktig seger. Etta.
5 Stoke-Everton    1x    M
Bra form hos Stoke, sex raka utan förlust och ännu obesegrade hemma. Adam åter efter avstängning. Everton vann tursamt sist och hänger med i toppen. Mirallas och Hibbert skadade. Har mest feeling för ettan men krysset måste med i en match mellan PL:s kryssgladaste lag. 1x.
6 Birmingham-Crystal P    1
Fortsatt ojämnt agerande från hemmalaget. Mullins avstängd men Ibanez och Zigic återkommer efter skador. Lite tyngre för Palace på slutet och kanske är man på väg ner i en svacka. Jag chansar och kör ettan ogarderad.
7 Blackpool-Blackburn    1  2
Två lag med motsatt formkurva. Hemmalaget har inte förlorat på sju matcher medans gästerna bara vunnit en av åtta senaste och dessutom har en del skador. Öppen match och kanske kan gästerna skrälla här, kör på 1 2.
8 Bolton-Charlton    1x
Bolton har slarvat borta segrar två helger i rad och bör vara rejält taggade. Davies och Mills skadade. Gästerna är välorganiserade och försvarsstarka och kommer fokusera på försvarsspelet. Max en poäng tror jag på. 1x.
9 Brighton-Nottingham    1x2
Svårtippad match mellan två lag strax under toppen. Tät och jämnt tror jag på. Alla tecken.
10 Bristol C-Derby    x2
Klurig match. City vann sist och avancerade upp över strecket. Derby är i mitt tycke ett bättre lag men deras bortaspel är inte bra. Chansar lite och kör på x2.
11 Burnley-Watford    1
Ytterligare en svårbedömd match. Burnley har Duff och McCann avstängda. Normalt sett väldigt starka hemma på Turf Moor. Watford fick stryk senast och kanske är den långa perioden av toppform på väg att ta slut. Eustace och Forestieri saknas. Liten chansning men jag kör ettan ogarderad.
12 Middlesbrough-Wolverhampton    1x2
Två lag som siktar på PL. Boro hänger med i toppen, gör många mål och är starka hemma. Wolves har haft det tungt men har vunnit två raka nu och kanske har det lossnat. Poängchansen är större än vad tipparna tror, 1x2.
13 Millwall-Leicester    1x2
Toppmatch. Jämn match att vänta. Alla tecken.

Topptipset: 1, 1, 1x, 1x2, 1x, 1, 1 2 och 1x.

Trevlig helg!

Inga kommentarer: