TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 18 december 2012

Sitt lugnt i båten?

Supportrar till Nottingham Forest har varit nojiga den senaste tiden. Anledningen är att den kuwaitiska ägarfamiljen Al Hasawi har agerat underligt. Först fick spelarna lön en dag efter att den skulle ha betalats ut, vilket startade rykten om ekonomiska oklarheter. Oron växte ytterligare när ägaren Omar al Hasawi tog ett kliv tillbaka för att ersättas av sin kusin Fawaz. 



Elaka rykten om att ägarfamiljen är på väg bort från Nottingham tillbakavisas nu av en "källa nära ägarfamiljen" som berättar för BBC att den sena utbetalningen var på grund av ett datafel som banken var ansvarig för. Dessutom menar källan att ägarna precis inversterat drygt en miljon pund i två gigantiska storbildskärmar till arernan County Ground. Det, tycker källan, borde bevisa ägarnas långsiktiga satsning på klubben. Någon som känner sig lugnare?

Sedan familjen tog över som ägare i somras har Forest signat inte mindre än sexton spelare och man befinner sig för tillfället just under play-off strecket i the Championship.