TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 21 december 2012

Med vinster som denna.

Uwe Rösler, manager för Brentford, är inte nöjd med hur engelska FA agerade när man först slängde ut och bötfällde Bradford från FA-cupen. Bara för att sedan göra helt om och låta Bradford delta igen. Bakgrunden var att Bradford hade använt en spelare som man egentligen inte hade tillåtelse till, när man spelade inlånade Curtis Wood i den första matchen mot just Bradford. Men omspelet blev alltså ändå av.

Brentford lyckades vinna med 4-2, efter förlängning. Manager Rösler är likväl kritisk: "FA satte oss i en svår sits. Vi lyckades dock lösa situationen, men gillade det inte.", säger Rösler. Han fortsätter: "Jag har stor respekt för FA, det är en bra organisation och många fantastiska människor jobbar där. Men jag är anställd av Brentford. Jag hade inte haft några problem ifall Bradford aldrig hade stängts av från början.  Först avstängning, sedan spel ändå och böterna blev inte mer än 1000 pund. Det finns liksom ingen rimlighet i det. Vi spelar för uppflyttning i vår serie, Bradford i sin. Det blev feltajmat med en match mitt i så här, som dessutom gick till förlängning. 120 minutersmatcher är väl inte idealiskt för någon av klubbarna i detta läge.".

Med tanke på hur besviken den segrande managern är, så väntar vi nu med spänning på ett uttalande från Bradfords manager Phil Parkinson...