Hudds bäst i oavgjort Yorkshirederby

League One
Det var Yorkshire-derby igår på Galpharm Stadium.
Lee Clarks Huddersfield tog emot Simon Graysons Leeds.
De 21,764 åskådarna fick se en mycket underhållande match där derbykryddan satte piffen på tillvaron. Det small hårt och ofta. Hemmalaget tog kommandot från start då Pilkington gav Hudds ledningen efter 13 minuter.
Men Leeds gaskade upp sig, kvitterade genom Jonathan Howson och tog ledningen minuterna senare då Luciano Beccio gjorde sitt elfte mål för säsongen.
Ett för dagen mycket duktigt Huddersfield ville inte ge sig. Kämpandet gav utdelning. Fem minuter från fulltid slog Gary Roberts till och kvitterade till 2-2.
Istället för att vara nöjda över poängen så tyckte Lee Clark att man var det bästa laget och förtjänade att vinna. Grayson däremot var mer nöjd. En poäng borta mot en rival är ett bra resultat. Yorkshireduon gav extra krut i toppstriden tack vare den delade poängen.