TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 16 februari 2010

Alla tiders bästa Fraser

League Two
Ger man sitt yttersta i varenda träning, pushar på lagkamraterna i vått och torrt och alltid har åsikter om allting så är det klart att man är en lagkapten.
Port Vales lagkapten heter Tommy Fraser och har haft äran att bära kaptensbindeln sedan han kom till klubben från Brighton förra sommaren.
Assisterande manager Geoff Horsfield lovordar sin lagkapten då Frasers namn kommer på tal. Fraser ses redan nu, som 22-åring, som en levande legend i klubben. En stark personlighet som smittar av sig på Port Vale och ger Burslemklubben en karaktär. Huvudmanager Micky Adams har arbetat med Fraser tidigare under sin sejour i Brighton och visste vad det var han värvade till klubben. Fraser har fått fria tyglar sedan debuten och det har utmynnat i ett suveränt ledarskap. Då Port Vale går på knäna så reser Fraser lagkamraterna med peppning och muntra tillrop. Detta har gjort spelaren till en mycket populär personlighet inom klubben och den bästa lagkaptenen på många år. Starka ledare och personligheter gör små klubbar till stora koncept.
Det är viktigt att ta vara på sådana ljusglimtar.

Inga kommentarer: