TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 23 februari 2010

Bradford värvar från Liverpool

League Two
Robbie Threlfall har aldrig fått chansen i Liverpools A-lag. Det har han däremot fått i Hereford och Northampton. Den 21-årige vänsterbacken kan League Two vid detta laget.
Det är inte för inte som Bradford nu hört av sig och tecknat ett lånekontrakt som sträcker sig över en månad med spelaren. Nya managern Peter Taylor vill stärka truppen och gör det uppifrån seriesystemet. En spelare som inte platsar i en Premier League-storklubb gör det definitivt i League Two.
Som ungdomsspelare var Robbie Threlfall en del av Liverpools framgångsrika FA Youth Cup-lag, och var en stor bidragande orsak till att Liverpool 2007 tog tillbaka bucklan från Manchester United. I början av 2009 tränade Threlfall bland annat med Djurgården. En träningsturnering blev det i spanska Vilamoura och allt såg ut som att parterna var ense. Så blev det aldrig.
Nu är det istället Bradford som gäller.
Taylors första värvning går rätt in i den trupp som till helgen möter serieledarna Rochdale. Threlfall som även kan spela på mittfältet kommer att bidra med mycket kreativitet till ett Bradford som på senare tid präglats av dåligt självförtroende.
Nyttigt för bägge parterna.

Inga kommentarer: