TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 15 februari 2010

Beksyddaren Bayliss i Barrow

Blue Square Premier
Barrows manager Dave Bayliss är en ledarvarg som värnar om sin flock och skyddar sitt revir i vått och torrt.
Ibland kan revirtänkandet gå till överdrift.
För ett tag sedan såg han en av sina spelare, Nick Rogan, svälja sin egen tunga under en match. Händelsen tog hårt på Bayliss. Med denna incident i minnet så tände han till lite extra vid en liknande händelse i helgen som var. I matchen mot Kettering så kolliderade Barrowanfallaren Gregg Blundell med Ketterings försvarare James Jennings. Blundell tog sig för huvudet innan han svimmade av. Sjukvårdare fick ta till syrgas för att få Blundell att piggna till innan han kördes med ilfart till sjukhuset.
Manager Bayliss blev rasande över Jennings tilltag och attackerade försvararen på plan.
Idag tvangs Bayliss be om ursäkt för sitt beteende men säger att hans reaktion kom av oron över det som hänt veckorna tidigare då Rogan svalt tungan.
Bayliss vurmar om sina spelare och likt den flockledare han är så vill han dem väl.
Ibland kan det gå till överdrift och nu blir det upp till Barrows ledning med direktör Tony Keen i spetsen att avgöra vilket straff Bayliss skall få.
Ledare likt Bayliss brukar annars få pris för sin lojalitet gentemot klubben. Nu skall han istället straffas för liknande arbete. På sätt och vis är det riktigt och rätt men ändå märkligt på ett annat sätt.

Inga kommentarer: