TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 17 februari 2010

Engelska cupframgångar

Manchester United gjorde det svåra att bortabesegra Milan på San Siro med 3-2. Wayne Rooney är kvalitéliraren och grovjobbaren i en och samma person. David Beckham byttes ut efter en godkänd insats. Glamliraren spelade med kluvna känslor. En låg profil mot sin ungdomskärlek. Man hade inte förväntat sig något annat.
****
Everton gjorde sitt hemma på Goodison Park då man klappade dit Sporting Lissabon med 2-1 i Europa League.
Bra utgångsläge för returen i Portugal. Det hade dock kunnat gå bättre. Målskytten Distin lyckades med bedriften att bli utvisad vilket gjorde att portugiserna fick öppnare ytor. Gästerna straffmålade strax innan slutsignalen. Ett mål som kan komma att straffa Everton i returen.
Noterbart är även att sydafrikanen Steven Pienaar gjorde match nummer 100 för sitt Everton.
Smolk i bägaren är även frånvaron av Fellaini. Belgaren har skadat sin ankel så svårt att han lär vara borta resten av säsongen. Ett tung avbräck för The Toffies.
****
Fulham tar imorgon emot ukrainska Sjachtar hemma på Craven Cottage i Europa League medan Liverpool bör besegra rumänska Unirea. Det är nästintill ett krav.
Arsenal åker till Potugal ikväll för att ta sig an Porto. Med en mängd skador på ordinarie spelare så lär The Gunners få det svettigt mot de blåvita giganterna. Jag tippar på förlust till Wengers gäng.

Inga kommentarer: