TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 28 februari 2010

Blades och Boros revansch

The Championship
Det finns hopp om en ljus framtid på Bramall Lane. Jamie Wards två mål då hans Blades igår besegrade Plymouth med 4-3 gör nu så att Sheffieldklubben närmar sig toppskiktet med stormsteg. En poäng upp till playoff-platsen.

Middlesbrough gjorde sitt hemma mot Queens Park Rangers. Barry Robsons två straffmål i första halvleken gjorde att The Teesiders klättrar i tabellen. Manager Gordon Strachan var aningen generad efter matchen. Första halvleken bjöd inte på någonting annat än två straffarsom resulterade i mål. Tre poäng är det enda som räknas och Strachan kan istället med glädje se sitt röda manskap ta sig uppåt i tabellen, en vinst ifrån den åtråvärda kvalplatsen.

Varken Sheffield United eller Boro har imponerat denna säsongen. Två stora besvikelser. Upphaussat och skrytbyggande. Men saken är den att de bägge kan då de verkligen vill. Man har den förmågan och kapaciteten att kunna lägga in en extra växel. Stora trupper och mycket kompetens. Det är sådant som kommer att löna sig i slutändan.

Inga kommentarer: