TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 13 februari 2010

Geordies Europatips

1. Crystal Palace-Aston Villa 2
FA-cupen har kommit till Selhurst Park och här är det klassskillnad. Palace har problem, tappat folk samt stora problem inom föreningen som kan störa spelet?! Villa skall bara vinna det här, allt annat vore skandal! Säker tvåa

2.Fulham-Notts County 1
Här är det också FA-cupspel. I Fulham har David Elm kommit i form och börjat producera, mål senast mot Burnley som man slog enkelt. Här har Notts County ingen chans. Säker etta!

3.Juventus-Genoa 1
Det har inte gått nåt vidare bra för Juventus, saknar flera spelare. En ljuspunkt i deras tillvaro kan vara nye tränaren Alberto Zaccheroni som kanske kan få fart på dem. Här kräver fansen seger och jag tror på en uppryckning. Etta!

4. Napoli-Inter X2
Napoli gör det bra i ligan, hade otur senast mot Udinese (två övertidsmål) samt en mycket tvivelaktig utvisning. Jag tror definitivt att man kan ta en poäng mot Inter, mer än så blir det inte. X2 blir mitt tips..

5. Parma-Lazio 1X
Svårtippad match med två lag som har hyfsad form, Parma fick 1-1 senast mot Inter. Starkt! Lazio förlorade hemma mot Catania med 0-1. Här har man dock chans att plocka en poäng men jag tror att Parma kan dra det längsta strået. 1X

6. Atletico Madrid-Barcelona 1 2
Båda lagen har problem med försvaret. Barca med skador och Atleticos försvar övertygar helt enkelt inte. Här skall bara Barcelona vinna då dem har bättre form men chansar med en 1:a då Atletico mycket väl kan skrälla. Svårtippat. 1 2

7. Espanyol-Deportivo 1X
Både Espanyol och Deportivo har hyfsad form, denna match tror jag kan sluta med ett kryss men lägger till ettan då Espanyol är starka på hemmaplan.

8. Sevilla-Osasuna 1
Båda lagen gör det bra i ligan, har kalasform för tillfället. Osasuna med fem raka utan förlust, men här är det för svår uppgift, nu bryts trenden. Etta!

9. Getafe-Almeria 1X
Getafe har sett ojämnt ut nu på slutet, men på hemmaplan är dem normalt starka. Möter ett Almeria som är mycket svårslaget just nu och krigar alltid i 90 minuter. 1X blir mitt tips.

10. Racing Santander-Malaga 1
Santander dras med en del skador. Möter ett ineffektivt Malaga som gärna går för 0-0 här. Jag tror dock ändå att Santander gör en bra match trots skadeproblemen och tippar hemmaseger!

11.Valladolid-Zaragoza X2
Två lag med knackig form. Zaragoza fixade en imponerande seger hemma mot Sevilla (2-1)
Kan självförtroendet hålla i sig? Svårtippad och förmodligen en målsnål match som jag tippar X2

12.Catania-Atalanta 1
Catania är mycket svårslagna hemma på Sicilien. Atalanta tog en viktig seger senast men är inte lika bra borta som hemma. Här vinner Catania!

13. Chievo-Siena 1
Chievo har bra form och möter här ett Siena som saknar viktiga Maccarone.
Detta gynnar Chievo som även är starka hemma i Verona. Tre hemmapoäng.

Ber om ursäkt för att min tipsrad inte dök upp här på The Langham Court förra helgen (p.g.a tidsbrist) Hoppas med att denna rad kan gottgöra det hela och hjälpa er till dem stora pengarna!

Lycka till !
mvh Geordie!

Inga kommentarer: