onsdag 17 februari 2010

Siffror

13
Så många poäng har Nottingham mer än Sheffield United. Innan säsongen hade man kunnat anat att det skulle vara tvärtom. Forest ligger därmed på en trygg kvalplats med 11 poäng mer än Leicester som ligger på fjärde kvalplats, eller rättare sagt sjätte plats.

8
På Pride Park i Derby producerades det igår hela åtta mål då hemmalaget besegrade Swansea med 5-3. Manager Nigel Clough kan känna sig nöjd över det nya årets matcher. 10 poäng på fem matcher varav en derbyvinst mot Forest och en storseger med 3-0 mot självaste Newcastle.

91
Det var i den minuten som Accrington Stanley igår släppte in målet som skulle innebära förlust borta mot Lincoln. Självmål. På övertid dessutom. Mötet i League Two var gästernas match ända fram till 83:e minuten. Då kvitterade hemmalaget. På övertid gjorde Kempton självmål. Nöjda miner i Lincoln men tvärdeppigt i Stanley. Det svider mer än salt i sår. Usch.