TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 19 februari 2010

Weymouth ber supportrarna om ursäkt

Weymouth ligger hopplöst sist i Conference South. Supportrarna är luttrade. Klubbens ekonomi och sportsliga framgångar har alla gått åt samma håll. Ingen blev därför särskilt förvånad då man för en tid sedan förlorade med 6-0 mot Basinstoke Town. I takt med att Mitchell Bryant i Basingstoke slog in boll efter boll och slog rekord genom att göra samtliga sex mål så bröt supportrarna på läktarplats ihop. Det blev för mycket helt enkelt. Klubben är en spillra av sitt forna jag och hoppet är bortblåst.
Klubbens ordförande George Rolls hedrar ändå de supportrar som fortfarande orkar följa med laget. Som en ursäkt till att de tvingades bevittna storförlusten så erbjuds supportrarna nu fri entré till tisdagens hemmamatch mot Braintree Town.
Rolls menar på att betalande åskådare inte skall behöva se något sådant som utspelade sig häromsistens. Han tycker också att lagets uppträdande är ytterst pinsamt och att varenda spelare bör skämmas. En ordförande som bryr sig om sina supportrar och kan sätta sig in i deras sistuation, växer inte på träd.
All heder åt George Rolls.

Inga kommentarer: