TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 1 april 2010

London får ett nytt lag

London kommer att på sikt få ett nytt storlag i fotboll. Länge har diskussioner förts mellan ett par av stadens mindre fotbollslag om att samarbeta för att på så vis kunna klara av det allt mer strama ekonomiska läget. Nu är parterna eniga. Klubbarna går inför nästa säsong ihop och blir London United FC. Crystal Palace, Millwall, Charlton och Brentford är klubbarna som nu kommer att bli ett med varandra. Detta stod klart under morgonen. Crystal Palace blir den mest lyckligt lottade i affären efter att man på senare tid haft stora problem med skulder. Dessa stryks nu. En amerikansk stålmagnat har köpt rättigheterna till klubben. Emblemet kommer bestå av Londons stadsvapen och med de brittiska färgerna i klubbdressen. Berörda klubbars nuvarande tabellplacering kommer att ge plats åt mindre klubbar underifrån i seriesystemet.
London United kommer inleda säsongen 2011/12 i League Two.
Vidare rättvist mot klubbens supportrar är det inte. Ingen av klubbarnas supporterklubbar har tidigare underrättats. En talesman för FA skall ha sagt att ”Detta är den nya tidens fotboll. Kapitalet styr och då kan vi inte lyssna på den lilla människans synpunkter”
Nyheten har retat gallfeber hos samtliga klubbars supportrar, i synnerhet trion som kommer från södra London. Protestaktioner och upplopp har redan nu tagit fart lite varstans i de södra delarna av staden. FA säger vidare; ”Traditioner är till för att brytas. De som protesterar är inga riktiga supportrar. Dem klarar vi oss utan”
Londonborna går därmed en annorlunda framtiod till mötes. Tillsammans är de berörda klubbarna närmare 500 år gamla. Det är snart ett minne blott.

10 kommentarer:

Jakob Nilsson sa...

Detta är ju inte klokt!!!!!
Får man verkligen göra så? Hoppas supportrarna går man ur huse och sätter stopp för detta.

Anonym sa...

aprilskämt möjligtvis?

HJ sa...

Precis, det nåste ju nästan vara ett aprilskämt. Har dubbelkollat för säkerhets skull på engelska tidningar och klubbarnas hemsidor.
Hittar ingenting om detta. Var har ni fått källan ifrån?

Bermondsey sa...

Det finns inte ens i den vildaste fantasin att detta skulle kunna hända.ALDRIG.
Dock ett bra skämt som uppenbarligen fastnade hos den förstnämnde insändaren.

Fulham til I die! sa...

HUMOR. Synd bara att det inte är sant ;-)

SweBee sa...

Herrejävlar, jag höll först på att sätta lunchen i halsen. Sedan kom jag på att det är den första april. Detta måste ju bara vara ett skämt!!!!
En sådan sammanslagning hade aldrig fungerat och de som endast hade tänkt tanken hade blivit korsfästa på London Bridge.
Tack ändå till TLC som fick mig att vakna till här på jobbet :)

Skåning 1991 sa...

Ha,ha,ha.
Bra försök där TLC.
Hade det varit på riktigt så hade det varit snuskigt illa.

Glad Påsk

Anonym sa...

Hahaha Fantastiskt!!!
Glad påsk på dig gubben. Har fintat denna vidare till två kollegor:) //Supermac

Loyal sa...

Helt otroligt!! Att folk gick på det alltså :)
Thumbs up TLC

Langham sa...

Tack till Er samtliga. Visst var detta ett Aprilskämt. Det står helt klart nu.
Några lurade jag skjortan av medan andra kunde filtrera aningen bättre.
Det är ju klart att detta var ett stort skämt.
Vem hade egentligen kunnat tro något annat? Scenariot är egentligen omöjligt.
Eller?
Hade det varit verkligt så hade det ändå aldrig kunnat gå i lås. Det hade varit alldeles för starka krafter som hade motverkat beslutet. Inte ens den moderna fotbollsmaffian hade kunnat stå emot den kraften.