TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 6 april 2011

Leage Two sammanfattat


Accrington Stanley tog sin åttonde raka hemmaseger då man igår vann mot Southend med 3-1. Andra vinsten mot Essexklubben denna säsong för Stanley som fick Southends manager Paul Sturrock till att frusta till då han intervjuades av BBC Radio Essex. Sturridge sa att förlusten var den mest frustrerande under hela hans karriär som manager. TLC förstår det. Innan säsongen tippades Stanley i botten medan Southend sågs som en uppflyttningskandidat. Då nästan en hel säsong har gått så visade sig allting bli helt annorlunda.
***

Bradford har på senare tid varit inblandade i nedflyttningssnacket. Igår visade man att allt bara var tomt prat. Seger med 1-0 borta mot Macclesfield gör att The Bantams nu tog ett ytterst välbehövligt kliv upp i tabellen.

***

Tabelltvåan Wycombe reste till Hereford och förväntade sig tre lätta poäng. Hereford satte stopp för detta och var närmast segern i en match som slutade 0-0. Wycombe kan tacka sin målvakt Nikki Bull för poängen och att man inte förlorade Bulls räddningar räddade Wycombe undan ett riktigt skamset resultat.

***

"-En poäng är bättre än ingen alls" sade Paul Peschisolido efter att hans Burton Albions igår spelat 1-1 hemma mot Northampton. Två snabba mål i slutet av den första halvleken i en match som sammantaget var en grå sörja med tråkigt spel var något som de bägge klubbarna helst av allt glömmer. I ett sådant fall är en poäng bättre än inget alls.

Inga kommentarer: