TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 29 april 2011

Skvaller, rykten och annat nonsens

Tottenham är redo att öppna upp stora plånboken och köpa anfallaren Asamoah Gyan från Sunderland. Det uppger idag The Sun.
***
Även Liverpool ser om sitt anfall och riktar blickarna mot Italien. Daily Mirror berättar idag att Napolis argentinske anfallare Ezequiel Lavezzi snart kan komma att få Anfield som ny arbetsplats.
***
Manchester City och Carlos Tevez dras åt olika håll. Managern Roberto Mancini berättar idag för Daily Mirror att även om klubben tar sig till en Champions League-plats så är ändå Tevez framtid osäker.
***
City skulle kunna komma att ersätta Tevez med en fransman. Paris Saint Germains 17-åriga talang Jean-Christophe Bahebeck är free transfer till sommaren och anses av många som "den nya Anelka". Det meddelar idag The Sun. City har dock konkurens av Chelsea i jakten på anfallstalangen.
***
Everton och dess manager David Moyes är redo att forma om klubbens offensiv och har Readings anfallare Shane Long högst upp på önskelistan.Long skulle komma att kosta sex miljoner pund vid en övergång, rapporterar idag Daily Mail.
***
Den 23-årige Den Hagg-mittfältaren Timothy Derijck kan bli manager Owen Coyles första sommarvärvning. Belgaren är enligt Daily Mail bara en signatur ifrån ett kontrakt med Bolton.
***
Norwich City går in i slutspurten för att knipa en direktuppflyttningsplats och passar även på att göra en stor förfrågan. The Canaries har erbjudit Millwall två miljoner pund för skyttekungen Steve Morison. Det uppger idag Daily Mail.
***
15 poängs avdrag kommer QPR få om man förlorar Alejandro Faurlin-tvisten. Det rapporterar idag The Sun som även skriver att play-off matcherna skjuts upp tills det att problemet är löst.
Rangers anklagas för att ha undanhållit information om tredjeparter i samband med att mittfältaren Alejandro Faurlin kontrakterades 2009, dessutom så anklagas klubben för att ha använt sig av en otillåten agent.
Cardiff och Norwich håller idag alla tummarna på att QPR förlorar tvisten vilket kommer innebära att duon tar klivet upp i Premier League.

Inga kommentarer: