TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 6 april 2011

TLC informerar!

Tidigt imorgon bitti lämnar undertecknad landet för 10 dagars semester till varmare breddgrader. Jag kommer då inte ha den tillgång till dator eller internet som jag brukar och får därför lämna över det yttersta ansvaret till bloggens två andra skribenter i Huckerby och D-Day. Hoppas för egen och er skull att ansvaret axlas med största möjliga hänsyn och respekt så att ni läsare kan fortsätta att skämmas bort med bra inlägg, hög standard och ständiga uppdateringar.

Until we meet again.

Langham

6 kommentarer:

Caerdydd Maximus sa...

Ha en trevlig resa.Slappa, sola och bada.Håller tummarna för att dina medskribenter fyller tomrummet :)

Anonym sa...

Fan vad gött. Sol och semester är alltid nice.Chilla nu mannen och ha det så bra så får du ta hand om tangentbordet då du kommer hem.
So long!

/Mackan KBA

Gårdaflanen sa...

Dåligt av dig att inte ha med dig laptop och trådlöst ;-)
Ha det nu så gott. Det behöver du efter allt som hänt de senaste månaderna. Vart hittar man resultaten från amatörligorna?

Peter sa...

Avundsjuk blir man allt men detta är du värd Langham. Hoppas grabbarna,Huckerby och D-Day gör sitt medan du är borta. Läser bloggen dagligen och gillar det. Det är som du skriver, man har blivit bortskämd med många bra artiklar,reportage och speltips. Håll det levande.

Anonym sa...

Bara att instämma med ovanstående insändare; ha en skön semester och vila ut. TLC är favoriten alla gånger på nätet.
MVH /CC

d-day sa...

We'll have a go, som Harry Redknapp skulle ha uttryckt det.

Langhams arbete med bloggen är inget lätt ansvar att axla. Speciellt med tanke på hans enorma koll på the lower leagues.

Välförtjänt ledighet och semester får han hur som helst. Trevlig resa!