TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 8 april 2011

Ouch.

Det blir en del smällar under säsongen. Vissa slår hårdare än ändra. Steven Gerrard är nu borta från spel resten av säsongen, på grund av en ljumskskada. Han opererades för ett tag sedan, men fick tydligen känningar igen, när han gick in i träning i veckan. Ljumskar är lurigt, och man kan tänka att Liverpoolkaptenens kropp är lite sargad nu. Han har trots allt spelat länge och har nu nått 30 års-strecket.

Tottenham har levt efter devisen att man skall rätta mat efter mun. Således har man spenderat mycket pengar när det har flutit in flis, under årets CL-kampanj. Men om klubben misslyckas att ta sig till nästa års mästarliga, ja då lär det bli en del nedskärningar på WHL. Och bantning av den breda truppen. Redknapp har t.ex. sagt sig vara villig att släppa Bale. Om ett världsrekordbud kommer in.

Stötta klubben i vått och torrt. Ja, det är väl den enklaste förklaringen av en trogen supporter. Vad skall vi då säga om den fan till Sunderland som nu stämmer klubben? Något annat.
Supportern blev träffad av ett snedskott från Cissé, under ett träningspass. Smällen tog tydligen illa, och supportern har nu bestämt sig för att göra rättsprocess av det hela. Med supportrar som honom behöver man knappast motståndarsupportrar...

Till sist två lästips, att avsluta fredags-jobbet med:
  • Dominic Matteo pratar med alltid lika läsvärda The Guardian. Det avhandlas Leeds framgångssaga, pubar, med mera.
  • I Stockholm Syndrome får vi läsa en Millwall-supporters syn på svensk fotboll, och då speciellt Stockholms-derbyt mellan Djurgården och AIK. Plus lite chitchat med Kenny Pavey. En oerhört läsvärd sajt i övrigt också, måste jag säga.

Vi hörs i helgen!

1 kommentar:

JP sa...

Mycket läsvärt om den engelske supporterns syn på Stockholmsderbyt. Tack för länken.