söndag 3 april 2011

Rooney vände till målfest på Upton Park

Premier League
Först såg Mark Noble ut att bli hjälten hela dagen på Upton Park. Två straffmål mot självaste Manchester United gjorde att skrällen såg ut att bli verklighet. Det satte Wayne Rooney stopp för i den andra halvleken. En helsjuk vändning tog fart då dynamiske Rooney vände matchen med ett hattrick. Spiken i Hammers-kistan kom definitivt i den 84 minuten då Hernandez sköt in 4-2 till gästerna. Serieledarna Manchester United vägrar att förlora. Man kommer alltid igen. Samtidigt är det West Hams otur denna säsong i ett kraftigt nötskal. Segern betyder sju poängs avstånd till tabelltvåan Arsenal som "bara" fick 0-0 hemma mot Blackburn igår. Lika snopet och oavgjort blev det för Chelsea som fick 1-1 borta mot Stoke. Londonklubben ligger trots resultatet kvar som tabelltrea.