TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 2 april 2011

Skvaller, rykten och annat nonsens

Arsenal sägs vara beredda att lägga upp 10 miljoner pund för Evertons Leighton Baines. Evertons framtidsman ses som en ersättare till vänsterbacken Gael Clichy som sagt att han inte vill förlänga kontraktet med Londonklubben. Detta rapporterar idag Daily Mail.
***
Ipswich boss Paul Jewell säger idag till tidningen Metro att han hellre slutar som manager i klubben än att sälja sin stjärna Connor Wickham. Nyligen 18-år fyllda Wickham är värderad till 15 miljoner pund och är het på transfermarknaden av bland andra Tottenham och Liverpool.
***
FC Köpenhamns svenska vänsterback Oscar Wendt har gjort framsteg i Danmark. Detta har gjort att flertalet klubbar ute på kontinenten visat intresse. Två engelska klubbar i Newcastle och Liverpool håller ögonen på svensken. Detta meddelar idag tidningen Metro.
***
Mick McCarthy säger idag till Daily Mail att det kommer att vara omöjligt för Wolverhampton att få behålla sin landslagsman och mittfältare Matt Jarvis den kommande fem åren som han nyligen skrivit på för. Liverpool och Everton har tidigare visat intresse.
***
Websajten Caugoffide.com meddelar idag att Craig Bellamy snart kan komma tillbaka till Premier League. Den 31-åriga walesaren är utlånad till moderklubben Cardiff från Manchester City och är tänkt att ersätta Andy Carroll.
***
Websajten talkSPORT meddelar idag att Aston Villa och Sunderland går i bräschen för att värva den belgiska supertalangen Kevin De Bruyne. Den 19-åriga Genk-mittfältaren har tidigare kopplats ihop med Chelsea.

Inga kommentarer: