TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 1 december 2012

Tippa med TLC

När ska man ha lite flyt? Tre sena mål av Blackpool, Bolton och Huddersfield gjorde att anständiga 10 rätt blev till 7 och att 8 rätt och 1500 sek blev 6 rätt och ingenting på Topptipset. Så jävla surt......
I dag tror jag att Stoke kan skrälla, att Wolves bryter sin förlustsvit och att högflygande Millwall tar en ny trea.

1 Arsenal-Swansea    1x
Blir inte riktigt klok på Arsenal, ibland ett helt underbart anfallsspel men för ofta alltför lättläst. Swansea kommer garanterat backa hem och försöka kontra. Max en poäng, 1x.
2 Fulham-Tottenham    2
Londonderby. Hemmalaget saknar fortfarande Hangeland och formen är sisådär. Gästerna hade lite flyt i veckan men det känns som formen är på väg uppåt. Bra offensiv. Jag chansar och kör på tvåa.
3 Liverpool-Southampton    1x    M
Liverpool hade pånytt oflyt i veckan och den förlustfria sviten tog slut. Spelar oftast bra men har förbaskat svårt att göra mål. Leiva återkommer ev efter skada. För gästerna väntar en jobbig eftermiddag men det skulle inte förvåna mig om de kan stå emot ett ineffektivt hemmalag. 1x.
4 Manchester C-Everton    1
City ångar på i toppen och är urstarka hemma. Milner skadad. Efter en fin start har gästerna tappat fart och nu är dessutom ett par spelare tveksamma. Jag spikar ettan.
5 Queens PR-Aston Villa    1x2
Viktigt möte i botten. Med Redknapp vid rodret lyckades QPR kriga till sig en poäng uppe i Sunderland. Cesar skadad och ev startar Park för första gången på länge. Viktig seger senast för Villa och här kan man få en passande matchbild. Alla tecken.
6 West Brom-Stoke    1x2
WBA förlorade senast men imponerar och är riktigt starka. Stoke har spelat upp sig och har 3 vinster och 1 kryss på 4 senaste. Viktige Crouch skadad. Stoke har bra statistik på The Hawthorns, 4V och ett X på fem senaste. Kan skrälla här, jag helgarderar.
7 Bolton-Ipswich    1
Efter fyra raka kryss vann Bolton i veckan borta mot Blackburn. Har lyft sig under Freedman. Gästerna lyckades inte vinna bottenmötet senast och jag tror man får det jobbigt idag. Reo-Coker skadad. Solklar etta.
8 Bristol C-Wolverhampton    2
Två lag med svag form. Mängder av skador i hemmalaget. Gästerna är i grunden ett mycket bättre lag men får det inte att funka under Solbakken. Henry återkommer efter avstängning. Kanske är det dags för en efterlängtad vinst? Jag chansar och kör tvåan ogarderad.
9 Crystal P-Brighton    1x
Hett möte mellan två stora rivaler. Starkt av Palace att ta poäng borta mot Hull. Murray återkommer efter avstängning. Brighton är svårspelade, har hygglig form och nästintill skadefri trupp. 1x känns helt rätt.
10 Millwall-Charlton    1
Derby. Hemmalaget ser ostoppbart ut för tillfället och inlånade Wood öser in mål. Gästerna har bra form men brukar ha det svårt på The Den. Jag spikar ettan.
11 Nottingham-Hull    1x2
Toppmatch. Jämn och tät match att vänta mellan två välorganiserade lag. Hull har två raka segrar på City Ground. Alla tecken.
12 Peterborough-Blackpool    x2
Hemmalaget är helt ur slag och ligger sist. Gästerna har fem raka utan förlust och känns som betydligt hetare för tllfället. x2 känns helt rätt.
13 Watford-Barnsley    1
Watford imponerar stort och manager Zola har en skadefri trupp att välja från. Gästernas form är inte bra och jag tror man kammar noll i dag med. Etta.

Topptipset: 1x, x2, 1, 1, x2, 1x2, 1x och 2.

Lycka till!

Inga kommentarer: