TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 12 oktober 2009

Owen får inte Keane att garva

Tänk dig att komma till jobbet och ha en chef som varken tilltalar eller hälsar på dig. Säg att utfrysningen har pågått de senaste veckorna och kommunikationen mellan dig och chefen går via andra arbetskamrater.
En sådan vardag har Ipswich mittfältare Owen Garvan. Den 21-åriga irländaren är inne på sin femte säsong i klubben vilken även ser ut att bli den sista skriver idag tidningen Daily Mirror.
Relationerna med landsmannen och managern Roy Keane hade kunnat vara bättre. Milt uttryckt. Garvan har all anledning att ta konceptet på ett personligt plan. Mittfältaren har bänkats de senaste åtta omgångarna. Att manager Keane är pressad råder det ingen tvekan om. Att det går ut över spelarna är värre. Ett tydligt bevis på att han inte behärskar situationen som manager. Oproffesionellt. Garvan lär ha vädrat åsikter inne i omklädningsrummet. Ett sundhetstecken i en demokrati kan man tycka. Inte hos Keane. Manchester Uniteds gamla benknäckare har gått i den hårda skolan och sett hur hans gamla manager Sir Alex tuktade folk som inte tyckte som honom. Därav bänkas spelare som besitter färdigheter i spelet. Spelare som hade kunnat lyfta laget blir istället nedtryckta.
Utan vinster i år och i botten av tabellen så funkar uppenbarligen inte Keanes skräckvälde. Fasaden rämnar. Det är bara en tidsfråga innan den ettriga irländaren får sparken.

1 kommentar:

Svarta Katten sa...

Trots att jag är Sunderland ut i fingerspetsarna så måste jag säga att Keane är totalt dum i huvudet.
Hans mobbingtaktik utövade han även i Sunderland.
Hoppas han får sparken och aldrig får något nytt jobb.