TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 29 oktober 2009

TLC noterar att....

* League Two-klubben Burton Albions manager Paul Peschisolido vill ha en ny anfallare och det med en gång. Dessutom har han siktet inställd på en specifik person. Crewe Alexandras anfallare Antony Elding är den utvalde och får kanadensaren Peschisolido som han vill så tecknas ett tremånaders lång lånekontrakt i dagarna.
*****
* Ipswich har det inte lätt för närvarande som jumbo i The Championship. Manager Roy Keane har därför bestämt sig för att värva sig ur krisen och han vill inte vänta tills tranfersfönstret öppnar i januari. Keane har istället lagt ut låneförfrågningar till Stoke angående deras försvarare Danny Higginbotham och Leon Court. Stoke svarar med ett rungande nej och därmed får Keane fortsätta med samma elva som tidigare och bita i det sura äpplet. Frågan är dock när han får sparken?
*****
* Manchester Uniteds Tom Cleverley och Arsenals Henri Lansbury har båda presterat bra som utlånade till Watford denna säsongen. Manager Malky Mackay är såpass nöjd med de inlånade mittfältarna att han nu har gjort en förfrågan om en förlängning på lånen.
Duon har visat sig vara mycket nyttig hos The Hornets med mycket speltid och dessutom gjort mål. Vill United och Arsenal sina spelare väl så går de självklart med på att förlänga lånetiden med tanke på att de inte har någon speltid i sina respektive huvudklubbar bakom sig.
Allt annat är slöseri på resurser.

Inga kommentarer: