TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 27 oktober 2009

TLC snappar upp rykten från Premier League....

* Chelsea leder jakten på att värva till sig Atletico Madrids Sergio Aguero. Den 21-årige anfallaren lär kosta uppemot 42 miljoner pund. Huruvida det blir någon affär är dock oklart eftersom Chelsea i dagsläget har köpförbjud.
En annan spelare i det blåklädda Londonlaget är Joe Cole. En spelare som Cole hade varit ordinarie i stort sett vilket engelskt lag somhelst om det inte hade varit för alla skador som förföljt honom under karriären. Nu ser skadefronten som bortblåst ut men Cole sitter fortfarande på bänken. Spurs har uppmärksammat detta slöseri och erbjudit Cole och The Blues ett kontraktsförslag. Cole själv har avböjt intresset enligt tidningen Daily Mirror.
*****
* Med Van Den Saars skada i minnet och Ben Fosters attitydsproblem så letar Manchester United ny målvakt till förstauppställningen.
Spanska Villarreals målvakt Diego Lopez, värderad till 15 miljoner pund, är högintressant för de engelska mästarna.
*****
* Tidningarna Daily Mirror och Daily Mail rapporterar om Sunderland och manager Steve Bruce jakt på nya spelare. Bruce vill värva till sig sin gamla adept och försvarare Maynor Figueroa från Wigan samtidigt som han vill förstärka mittfältet med den mexikanen Nestor Calderon från Deportivo Toluca. Sunderland har den bästa truppen någonsin idag och som ensam på herre på täppan denna säsong i nordöstra England så kan Bruce snickra ihop ett fint lagbygge.
*****
* Då Everton vill ha argentinaren Fabian Rinaudo och Blackburn charmar Monacos Camel Meriem så snackas det större spelarnamn hos toppklubbarna. Konkurrenterna och två av parterna i ”The Big 4”, Liverpool och Arsenal, är mer än intresserade att knyta till sig Spartak Moskvas georgiske mittfältare och superlöfte Zhano Ananidze. Mittfältaren skall enligt rykten vara en ny Kinkladze.

3 kommentarer:

Hampus Amnebjer sa...

Var hittar ni alla rykten någonstans? :)

Langham sa...

Från diverse olika engelska medier.

deedee sa...

Mycket bra Langham. Skönt för en lat jävel som jag att kunna vara påläst utan lusläsa varenda engelsk blaska och site.

Keep it up!