TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 20 oktober 2009

TLC anser att...

Nottingham har en imponerande svit av segrar på senare tid. Fyra raka segrar i The Championship har fått upp den anrika klubben på övre halvan av tabellen och nu nosar Forest storlagen i baken. Hur kommer sig detta då? Skotten och managern Billy Davies förfogar över en bred och duktig trupp med många tongivande och tunga spelare. Veteranen Wez Morgan med över 200 spelade matcher i klubben sedan 2002 bidrar med rutinen i backlinjen medan trion anfallare i Dexter Blackstock, Nathan Tyson och Robert Earnshaw är rutinerade målgörare.

Därtill har man framtiden i den walesiska 20-åringen Chris Gunter som spelar bättre och bättre för var match han gör i försvaret. På mittfältet har man lagkaptenen Paul McKenna, 31år, som inför säsongen värvades från Preston. Med tolv år i Preston, 417 matcher och 30 mål på meritlistan så innebär han en enorm tyngd och rutin på mittfältet.
Klubben har som sagt bredden, styrkan och viljan att ta sig upp.

Hundåren i de lägre serierna har förvisso gjort supportrarna på City Ground luttrade men samtidigt finns en hunger bland den anrika klubbens många anhängare. En revanscherande hunger som inte mättar sig förrän man är tillbaka i högsta ligan.
Forest har alltid varit en storklubb i mina ögon och jag sticker inte under stolen med att säga att jag mer än gärna hade sett klubben i Premier League.

Inga kommentarer: