TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 18 oktober 2009

TLC noterar att...

* West Ham mår inte bra. Det var längesedan klubben inledde så dåligt som man gjort denna säsongen. Endast Portsmouth är sämre i serien och Zola har mängder att arbeta med med The Hammers.Istället för att inse att verkligheten inte lever upp till supportrarnas önskemål så sticker Zola huvudet i sanden och ifrågasätter Stoke-spelaren Robert Huths medverkan på plan och att denne egentligen borde blivit utvisad i gårdagens förlustmatch (1-2) mot Stoke.
Zola sade efter matchen att klubben inte förtjänade att förlora. Ok Zola, nu gjorde ni det dock och det var inte i så fall den första förlusten i ligan denna säsong. Arbeta efter denna formkurva och inse problemet i tid istället för att skylla på allt annat.

*****

* Två av storlagen gick på pumpen igår. I Birmingham skallade Villa in två bollar bakom Chelseas Cech och tog en förtjänt seger. Liverpool utan Gerrard och Torres åkte till Stadium Of Light i Sunderland kraftigt decimerade.
Skulle Sunderland någon gång vinna över Liverpool så skulle det ha varit igår. Det gjorde man också. 1-0 genom nya målkungen Darren Bent betyder att Sunderland har den bästa inledningen någonsin i Premier League.
Chelsea och Liverpool har å andra sidan inte lika roligt. Trots Ancelottis sex förlustfria första matcher i Chelsea så är inte laget i närheten av samma form man exempelvis hade under Mourinhos dagar i klubben. Liverpool präglas av problem med bred front. Skador på nyckelspelare svider i dagsläget men är inte lika oroande som stämningen bland ägarna och manager Benitez. Dessutom har laget inte inlett på ett sådant sätt som supportrar och medi räknat med. Chelsea och Liverpool, med den form de uppvisar nu, lär inte höja bucklan då denna säsongen är slut.

*****

* Harry Redknapp packade trunken och tog med sig Spurs-familjen ner till sydkusten och den gamla hemvisten Fratton Park. Lite mer än 90 minuter senare var det dags att resa hem igen.
Utbuad, bevakad av livvakter och med det ständigt trötta utseendet kunde Mr Redknapp konstatera att släkten är värst. Crouch, Defoe och Kranjcar var några före detta Pompey-spelare som låg bakom 2-1-vinsten och så då självklart även också Redknapp. Släkten är som bekant värst.

1 kommentar:

Groggverandan sa...

Sleepy-Harry såg mer skitnödig ut än vanligt igår. Förrädare som endast coachar för slantarna.