TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 26 oktober 2009

TLC anser att...

* Med badbollsincidenten på Stadium Of Light i fäskt minne och Michael Owens comeback till Anfield så var gårdagens prestigemöte mellan fienderna Liverpool och Manchester United ännu mer het än tidigare.
Liverpool möttes av badbollar från ironiska Unitedsupportrar och svarade istället med att besegra en av sina största rivaler med
2-0. Dessutom fick Owen det välkomnade han förtjänade. En rejäl dos med hat. Hårt, hett och färgsprakande. Matcherna mellan gigantklubbarna från nordvästra England brukar vara något alldeles extra. Så även igår.
Två utvisningar, strålande fotboll och underbar stämning. Matchen hade allt.
Säsongen 09/10:s upplaga av Premier League är mer oviss än tidigare säsonger.
Toppklubbarna förlorar oftare och mer än tidigare i en serie som kan komma att bli riktigt nervsprakande och inte lika förutsägbar som tidigare säsonger. Ta inget förgivet. Love it!

*****
* Fulham och West Hams upphämtningar mot Manchester City respektive Arsenal tyder på kämpaglöd och mod. David mot Goliat. Jag trodde aldrig att varken Fulham eller West Ham skulle mäkta med att komma igen, vare sig reducera eller överhuvudtaget kvittera mot de på pappret bättre motstånden. Skam den som ger sig helt enkelt och ny glöd i tabellen.

Inga kommentarer: