TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 11 januari 2010

Bättre koll önskas

Är du anställd på en av rikets största tidningar och har som jobb att skriva om fotboll bör du ha bättre koll än vad den här snubben har. Kalle Karlsson jobbar för expressen och jag måste säga att hans blogg för det mesta är läsvärd men i det här avsnittet är han rejält ute och cyklar:

"Arsène Wenger suckade över att Arsenal blev tvunget att spela i helgen, men det finns klubbar som har det värre.Lilla Rotherham United i League Two, med ett publiksnitt på 3 657 åskådare, har inte spelat en hemmamatch sedan 5 december. Efter att bottenmötet med Bournemouth i lördags skjutits på framtiden måste laget vänta till 23 januari på nästa hemmamatch.Det har gjort att klubbens likviditet blivit lidande. Dessutom får de ett minst sagt späckat spelschema i vår när de ska rädda kontraktet”

Har man som jobb att skriva om engelsk fotboll SKALL man veta att både Rotherham och Bournemouth ligger i toppen av League Two och att båda klubbarna som det ser ut nu har stor chans att gå upp i League One. Har man inte den kollen man bör ha kan man åtminstone dubbelkolla på text-tv, BBC eller Sky.
Riktigt uselt tycker jag!

Inga kommentarer: