TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 27 januari 2010

Severnside förnedringen

De 13,825 åskådarna på Ashton Gate trodde inte sina ögon då de efter slutsignalen tittade upp på resultattavlan. Ärkerivalen och konkurrenten Cardiff City hade under de tidigare 90 minuterna förödmjukat hemmalaget City grovt i årets första Svernside derby.
Ross McCormack och Michael Chopra gjorde bland annat två mål var och bevisade att Cardiff har den bästa offensiven i hela The Championship. Det som i halvtid var 4-0 till gästerna blev hela 6-0 efter full tid.
Cardiff jublade som om de vunnit guld.
Cardiff managern Dave Jones var lyrisk i sina beskrivningar efter matchen. Hans lag hade stått för en överväldigande offensiv, bollskicklighet och finess.
Gary Johnson i Bristol var på motsatt humör. Han fann inga ord. Hans försvar hade läckt under hela matchen och hans manskap hade råkat ut för black-out. Han var mållös.
Det är inte acceptabelt att förlora ett derby med sådana sdiffror och absolut inte på hemmaplan. Här borde Bristol City gå ut med en offentlig ursäkt till alla de supportrar som led unde matchen och som kommer att få lida den kommande tiden efter sviterna från det traumatiska Severnside-derbyt.

Inga kommentarer: