TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 24 januari 2010

Söndagssnack

* Jag gillar inte Manchester United och dess spelare. Jag gillar inte någonting i den klubben eller i dess organisation överhuvudtaget. Däremot måste jag erkänna att jag är svag för spelare som på egen hand kan skapa en utskåpning.
Wayne Rooney exempelvis som igår mosade Hull med fyra baljor. Oavsett vad man tycker om Rooney så är hans uppvisning igår mycket respektingivande. En del männiksor slutar aldrig att förvåna.

* Leeds framfart är magnifik och beundransvärd. Tottenham var det bättre laget men det var Leeds som stod för show och inramning. Vart man än kommer så hörs och syns man.
Sådant lönar sig. Det är därför det blir omspel på Elland Road.

* Reading välte Liverpool häromsistens och igår fick Burnley smaka på Coca Cola-lagets medicin.
Burnley slogs ut ur FA Cupen på samma sätt som man själv knockade jättar härom året. Reading lirar inte bra i serien. Man satsar allt på cupen och man gör det bra.

* Kan man inte slå skatorna i ligan så gör man det i cupen. WBA är vidare efter en 4-2-vinst mot Newcastle i en match där Jonas Olsson än en gång ger sitt Albions ledningen. När skall Hamrén ringa? Efter blågult 1-1 mot Syrien igår så behövs det ett rivjärn som Olsson i truppen. Ett rivjärn var även Newcastles Taylor igår som blev utvisad vid ställningen 2-2. Undra hur han mår idag med tanke på att WBA gjorde två strutar efter att han blivit utvisad. Nu kan istället Taylor och hans Magpies satsa på ligaspelet. Där har man full kontroll.

Inga kommentarer: