TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 17 januari 2010

Forest flyt - Rangers röta

* Nottingham Forest har spelat 18 matcher i ligan utan att förlora. Gårdagens 2-1 seger över Reading innebär att det forna storlaget klamrar sig fast på andra platsen bakom Newcastle.
Forest var det tongivande laget på plan och trots att de fick en man utvisad så hade man bud på fler mål. När det släpper för en anfallare som Robert Earnshaw som igår gjorde femte målet på sjätte matchen, ja, då kan man gå hur långt som helst.
*****
* Queens Park är en röra. Ett luftslott som tappar luft samtidigt som det blåses upp. Ett bra exempel på den moderna fotbollen och att det stinker om den. Hur man än gör så blir det inte riktigt bra. Då Paul Hart anställdes häromsistens så blev han den nionde managern i klubben sedan Briatore tog över i augusti 2007. I fredags lämnade Hart klubben. Briatore kunde inte acceptera att Hart endast hade lyckats med en vinst på fem försök.
Det är inte tränarna eller laget det är fel på i denna sopan. Det är styrelsen. Självgoda parasiter som inte kan ett dugg om fotboll besudlar Queens Park Rangers. Kontinuitet och stabilitet förringas. Det är ågot fel i QPR och det är ett kraftigt understatement.

Inga kommentarer: