TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 17 januari 2010

Geordies Europatips

Det slank in ett mail till redaktionen under helgen. Avsändaren och signaturen Geordie undrade ifall han kunde få publicerat veckans Europatips. Och så blir det.
Varsågoda!
**********************************************************************************
1. Bolton- Arsenal 2
Bolton har bytt tränare som möjligen kan ge laget ett lyft,men försvaret läcker bakåt. Cesc Fabregas väntas göra comeback vilket är ett stort plus för Arsenal.

2. Chievo- Juventus X2
Mindrelag som Chievo brukar vara hemmastarka och här möter man ett sargat Juventus som även har anfallaren Amauri avstängd, tror mycket väl på att Chievo kan ta 1 pinne men lägger till tvåan då Juventus ska bara vara bättre.

3. Napoli-Palermo 1X
Napoli har grym form i ligan och framför allt på hemmaplan, men ett Palermo med en målfarlig herre vid namn Miccoli har en bra chans till 1 pinne.

4. Roma-Genoa 1

Roma har sett bra ut på sistone trots saknaden av Totti, här är det inget snack. I kraft av hemmaplan vinner Roma.

5. Atletico Madrid- Sporting Gijon 1
Atl.Madrid har sett allt mer bättre ut i ligaspelet, möter ett Gijon som gör det helt OK i ligan men här blir det för svårt.

6. Malaga-Getafe 1X
Möttes i cupen nyligen med Getafe som vinnare, men här skall Malaga vara bättre, då dem har bra form i ligan men med 10 oavgjorda matcher, kan även denna match sluta med 1 poäng vardera lag då även Getafe ser bra ut.

7. Mallorca- La Coruna 1
Mallorca gör det mycket bra hemma på ön, är nämligen obesegrade.. La Coruna har även dem en fin form men här kammar de noll.

8. Valencia- Villarreal 1 2
Villarreal har överraskat förr (vinst borta mot Barcelona, Atl.Madrid) och kan mycket gärna göra det i kväll med. Men jag plockar även med ettan då Valencia gör det mycket bra på hemmaplan . Svårtippat

9. Santander- Valladolid 1
Santander kommer till den här matchen med stort självförtroende efter skrällen borta mot Sevilla, Valladolid skall inte ha nån chans här.

10. Atalanta-Lazio X2
Atalanta har urusel form, en seger på tio senaste matcherna! Lazio gör det bra, svårtippad match som jag tror mycket väl kan sluta med ett kryss.

11. Parma-Udinese X2
Parma som nykomling gör det helt OK, ligger på 8:e plats i ligan men här saknas viktiga spelare som bland annat Panucci och Udinese som får tillbaka viktiga Di Natale tror jag kan störa Parma, hemma på Ennio Tardini.

12. Gabon- Tunisien 1X
Afrikanska mästerskapen är svårtippat, men efter att Gabon slagit Kamerun så får dem mitt tips med en viss chans till ett kryss

13. Kamerun-Zambia 1
Kamerun med Etoó skall bara vinna det här. That´s it.

Med detta tips så önskar jag er lycka till och hoppas kunna hjälpa er att vinna dem stora pengarna.
//Geordie

Inga kommentarer: