TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 18 oktober 2011

Målvakten Walker hyllar manager Stimson

Blue Square Premier
Kettering inledde säsongen dåligt eller, bedrövligt för att vara korrekt. En del hävdar att managern Morell Maison var anledningen. Maison fick inte ut tillräckligt av laget som bara tog en vinst på de sju första matcherna eller så var det så att han själv inte var tillräcklig. Andra hävdar att det var alla nyförvärven i truppen som sinkade organisationen. De nya spelarna hade inte hunnit vänja sig vid den nya klubben och de nya lagkamraterna.

Målvakten Laurie Walker tror inte på det sistnämnda. Till BBC Radio Northampton säger han; "Det är ingen ursäkt att skylla på att nyförvärven stoppade framgångarna i början av säsongen." Samtidigt som han inte heller vill smutskasta Morell Maison som fick sparken för ett tag sedan så sticker han inte under stolen med att den nya managern Mark Stimsons ankomst har blivit en positiv effek; "Vår nya manager Mark Stimson är anledningen till att allting har vänt. Hans filosofi är att vi skall arbeta hårt och det får han också ut av oss. Vi är mer profesionella nu"
Walker har växt sedan Stimsons ankomst.
Den förre Cambridge, Morecambe och MK Dons-målvakten har hållit nollan fyra matcher denna säsong och mycket av detta sitter just i den nya managern. Stimsons filosofi om att hårt arbete belönar sig har gett resultat.

Inga kommentarer: