TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 10 september 2012

Böter och avstängning för Steve Evans

Rotherham United Manager Steve Evans
Steve Evans är på tapeten igen. Rotherhams nya hetlevrade manager brukar hamna i blåsväder och har gjort det nu igen. Med en motståndare han inte kan vinna emot och för en illgärning i en klubb han inte längre arbetar i. 

FA dömde idag den smått psykotiske managern till sex matchers avstängning och 3000 pund i böter för ett bråk i matchen mellan hans förra klubb Crawley och Bradford som spelades i våras. I matchen som urartade med ett rallarslagsmål på planen med fem utvisningar skall 49-årige Evans ha skällt ut funktionärer, domare och skrikit svordomar inne på planen och i omklädningsrummet. Ett vittne till händelsen sa; "-Mr Evans var glödhet av ilska och for runt som ett argt bi. Han skällde ut alla som kom i hans väg."

Tiden hinner ikapp en hur man en beter sig. Hur Rotherham ser på saken har TLC dock inte snappat upp. En snabb gissning är att man inte lär vara särskilt glada. Som vi tidigare skrivit så har storsatsande Rotherham fått grus i maskineriet och en man som har kritiserats är inte helt otippat Steve Evans. Hur hans framtid ser ut hos The Millers i och med avstängningen låter vi vara osagt men vidare ljus är den inte.

Inga kommentarer: