TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 7 september 2012

Tiderna förändras

Åter en vecka har gått. Fredag igen. Hösten är här men helgen värmer. Landskampshelg. En helg som innebär vila i Premier League och Championship. I serierna under är det som vanligt. Fullt ös. Yeovil och Tranmere ligger i toppen av League One på samma, 10, poäng. Lilla Yeovil som förra säsongen var nära att åka ur och som i stort sett har samma trupp som då är denna säsongen ett helt nytt lag. Managern Gary Johnson är inte förvånad; "-Jag vet att mina spelare är kapabla till att prestera stordåd. Förra säsongen var en svacka. I år är vi redo." Inskjutningen som tog ungefär en hel säsong
är nu färdigladdad till att ta emot Bournemouth imorgon. Med Somersets-klubbens goda form och självförtroende så kan vi förmodligen räkna med hemmaseger på Huish Park mot gästerna från sydkusten.

På tal om sydkusten; forna storlaget Portsmouth reser på söndag till Crawley. en nyrika och kaxiga nykomlingen Crawley ligger 15 placeringar före Pompey. Så såg det inte ut för fyra år sedan. 2008 var det fyra divisioner mellan de bägge lagen.

Tiderna förändras. Trots att det kan kännas att den ibland står stilla så rör det på sig. Som exempelvis idag. Det är fredag. Tackar för det.

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer: