torsdag 6 september 2012

JPT - Första omgången

Första rundan i JPT igår. Johnstone's Paint Trophy , turneringen mellan klubbar från League Two och One. I tisdags skrällde det till redan i första omgången då ett par L1-klubbar fick lämna redan efter 90 minuter. Coventry hade fullt sjå med att lyckas besegra Burton Albion. 0-0 efter full tid skulle sluta med hela 10-9 på straffar.

Football League-nykomlingen York City skrällde till i Yorkshire-derbyt borta mot Rotherham då man vann med 1-0 och på Fratton Park spelades det sydkustderby då Pompey tog emot Bournemouth. 2-2 efter full tid skulle sluta med Pompey-seger 4-3 på straffar.

Igår möttes rivalerna Oxford och Swindon i det 56:e Thames Valley-derbyt sedan 1962. Oxford kunde inför 7746 åskådare vinna med 1-0 efter mål i matchens sista minuter.