TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 28 september 2012

TLC anser....

FA. Ett fotbollsförbund eller ett politiskt organ? Den frågan kan man ställa sig efter Terry-affären. Jag behöver inte dra upp historien. Ni som läser här vet allt som hänt i såpan. En såpa är just vad det är. Anklagelser hit och dit. Ord mot ord. Terry friades i domstol men fälls av FA. Avstängning och böter. Varför? FA skall markera. Markera och ta ställning. Oavsett om det är riktigt eller inte. Man gör det för sakens skull. För att man kan och för att man har det på sin agenda. Agenda var ordet. Just därför. "Lets kick racism out of football" är en paroll man använder sig utav. Man kan ju inte gå emot den. Inte ens om det är brist på bevis. Redigt och präktigt. FA går på rykten. Fäller ben utan att ha skinn på näsan. Ryggdunkandet hörs ut på gatan och läktarna.Tillrättalagt. Vidrigt, äckligt och politiskt korrekt så det stinker om det. Terry har flera vittnen. Dessa spelar föga roll hos de styrande i fotbollsförbundet. Man lever efter sin agenda och följer den till punkt och prick. Om nu Terry skall ha kallat Ferdinand för (vi vet inte ens om han har sagt det) "ett kvinnligt könsorgan" så passar den nedsättande benämningen in på FA och dess klåpare. TLC säger rakt ut; "FA, you big cunts". Så. Nu var det sagt.

3 kommentarer:

Fredde sa...

Jämför det mot suarez-affären, fyra matcher mot åtta med lika bristande bevisning. Sen hur medierna behandlar dom olika fallen, Suarez är rasist och Terry blev orättvist behandlad. Jävligt illa är vad det är

Anonym sa...

Redan 1909 var FA tvivelaktiga....
http://therepublikofmancunia.com/outcasts-fc-the-suspended-1909-united-team/

Langham sa...

Håller med där också. Suarez och Evra. Ord mot ord. FA ville få sin cirkus att rulla snabbt och tillrättalagt och då ryker Suarez. Beklagligt.