TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 13 september 2012

En busschaufför med skevt humör

Man kan köra fel, man kan köra omvägar och man kan komma för sent. Där är allting lugnt. Sedan kan man göra som en busschaufför ifrån Lincolnshire gjorde i våras. Han skulle en lördagförmiddag köra en busslast Scunthorpesupportrar till en bortamatch i Nottingham. 

En lätt väg på motorväg, M1 och M18 som tar ungefär en timme att köra. Vad händer då? Jo, mannen sitter och pratar i mobiltelefon, ett högljutt och argsint samtal, får hjärnsläpp, svänger av från motorvägen och kör ut på landsbygden. Då passagerarna uppmärksammat felkörningen hade chauffören redan hunnit köra till... Leeds. Tvärtom och raka motsatsen. Vad hade chauffören för ursäkt? Hör på denna; "jag tappade fokus. Missade det helt. Jag var förbannad på frugan och diskuterade förhållandet. Jag körde på ren rutin utan att tänka mig för."

Hej trafikfara. Hur gick det för passagerarna? Jo, dessa kom fram till ändstationen, måttligt roade. Någon hemresa med samma chaufför blev det inte efter att man ringt upp bussbolagets chef. Det blir mer än bara äktenskapsgräl att reda ut för den mannen.

Tipstack till Lincoln

Inga kommentarer: