onsdag 24 augusti 2011

BSP - Omgång 4

Blue SquareBlue Square Bet Premier
Lincoln City tog sig i kragen efter en dålig start på säsongen. Igår tog man säsongens första vinst då man bortaslog nykomlingen AFC Telford med 1-0. Kyle Perry är dagens man i Lincoln. Anfallaren slog hål på Telford i den 75 minuten och kunde minuterna senare göra
2-0. Telford kom tillbaka för sent då man reducerade på övertid.
***
Andy Cook slog till med ett hattrick då Barrow chockade Fleetwood Town med segersiffrorna 4-0. Anfallaren Cook passade därmed på att skjuta upp The Bluebirds på en femteplats i serien.
***
Bath City såg länge ut att gå mot en förlust borta mot Hayes & Yeading. Då slog klubbens veteran Scott Murray till. I den 94 minuten öste den 37-årige skotten som en gång i tiden spelat för Aston Villa, Reading och Bristol City in kvitteringen. Det var Citys andra kryss denna säsongen. Man har ännu inte vunnit.
***
Mansfield har heller inte vunnit denna säsong. Igår hade man kunnat ta en skalp hemma mot ett svajigt Luton. Det började bra då Green gav hemmalaget ledningen i den 26 minuten. 12 minuter från fulltid skulle Luton komma tillbaka då Will Antwi kvitterade.
***
Wrexham och Gateshead är fortfarande obesegrade. Walesklubben slog Tamworth hemma med 3-0 medan Newcastleförorten Gateshead gjorde sitt då man vann med 3-1 borta mot Southport. Två lag som kommer att hålla i toppstriden säsongen ut? Inte ifall York City får bestämma. The Minstermens visade att man har något stort på gång då man mosade Kettering på bortaplan med 5-1. Luton-nyförvärvet Jason Walker visade vägen två gånger. Anfallaren är nu uppe i fem mål på fyra matcher.