TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 24 augusti 2011

Non League Nytt

Stalybridge Celtic tog rygg på serieledarna Hyde då man igår bortaslog Workington med hela
5-2 i den norra avdelningen. Detta till trots så hade Workington ledning med 2-0 fram till den 39 minuten.
Ungefär samma resultat fick förra årets BSP-klubb Histon smaka på hemma på Bridge Road. Förlust med 5-1 mot Worcester får supportrarna att börja tro på annat än uppflyttning denna säsong. Det blir tufft. Några som tuffat till sig är Bishops Stortford. Igår mötte man bottenollegan Solihull Moors hemma på Woodside Park vann man med 1-0.
***
I den södra avdelningen gjorde mittfältaren Sam Cole två av målen då hans Eastbourne Borough hemma på Langney Sports Club slog Bromley med 5-0. Serieledarna Datford tog ledningen i matchens första minut borta mot Dover men hemmalaget skulle komma igen. 2-2 slutade en mycket välspelad match mellan två lag som har ambitioner om uppflyttning denna säsong.