lördag 20 augusti 2011

Nytt från Wales

Port Talbot befäste igår serieledningen i Corbett Sports Welsh Premier League efter att man besegrat The New Saints hemma på Victoria Road med 2-1.
På samma poäng efter två omgångar ligger Prestatyn Town. Fast The Seasiders har sämre målskillnad och trots hemmamatch igår på Bastion Road så lyckades man inte slå Airbus UK. Slutresultatet 2-2 blev dock en vinst i sig efter att Gibson slagit in en straff i den sista minuten.
Griffiths heter mannen hela dagen i Llanelli. Han gjorde två mål under matchens första åtta minuter hemmamot jumbon Afan Lido. Llanelli drog ifrån snart och kunde vinna med 4-1.
Samma resultat vann Aberystwyth hemma mot Newtown med. Hjälten på Park Avenue heter Lewis Codling. Anfallaren gjorde två mål för The Seasiders.

Idag spelar Bala Town mot Carmarthen och imorgon spelar Neath hemma mot regerande mästarna Bangor City.