TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 26 augusti 2011

Helgens godbitar

Återigen plockar vi fram gottepåsen. Rör runt bland konfektyren och hittar flera smakfulla matcher under helgen.Vad sägs exempelvis om West Midlands-derbyt mellan Aston Villa och Wolverhampton? Leicester mot Southampton i Championship kan bli svårtuggad för Svennis ifall han inte lyckas med en vinst. Kan bli svårt mot formstarka Saints. Ett annat möte med sydkustanknytning är det mellan Portsmouth och Cardiff. Tuff match på alla plan. Dynamiskt kan man kalla det.
Crewe då? Football Leagues sämsta klubb i dagsläget möter en klubb på dekis i Plymouth på bortaplan. Närmare vinstchans än så kan knappast Dario Gradi komma.
Toppmötet mellan Rotherham och Gillingham blir också en helgens godbit i League Two. Två lag som lär hålla sig i toppskiktet säsongen ut. Ett eller kanske bägge av dem kommer att ta steget upp. Imorgon stångas man för första gången denna säsong.
Och när ni trodde att påsen var uppäten och tom så kan vi ge er gräddet på moset. Belfastderby imorgon mellan Linfield och Glentoran och Edinburgderby på söndag mellan Hearts och Hibs. Bara en sådan sak. Det stoppar inte här. Söndagen bjuder även på toppfotboll i Premier League mellan Tottenham-Manchester City och Manchester United mot Arsenal. Det finns att ta av. Att frottera sig i. Mumma.
Trevlig helg på er!

Inga kommentarer: