TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 24 augusti 2011

Jewell straffar Martin

The Championship
Varnad 22 gånger och utvisad två gånger under sin 130 matchers långa karriär. 11 gula kort har kommit de sista 46 matcherna. Mittfältaren Lee Martin, 24 år, är en flåbuse på plan.
Ipswich manager Paul Jewell har haft överseende med sin spelare Lee Martins vårdslösa spel tidigare. Nu är det nog. Efter helgens storförlust mot Peterborough där Martin visades ut tappade Jewell tålamodet.

Till BBC Radio Suffolk säger Jewell idag; "Martins beteende är omoget. Han är inte bara en fara för sig själv utan också för sina lagkamrater och motståndare.Jag har inte pratat med honom sedan i lördags. Han är inte värd det. Han har föpassats ner till ungdomslaget som han nu får träna med tills han har mognat till sig. Man skall vara förtjänt av att spela seniorfotboll och då tänker jag inte bara på den sportsliga utvecklingen. Den personliga utvecklingen är något som Martin får arbeta mycket med."
Jewell skräder därmed inte orden. Samtidigt har han sig själv att skylla. Jewell hade kunnat förhindra detta tidigare om han inte låtit Martin ströva runt fritt som en pitbull på mittfältet. Som man sår får man skörda. Det gäller att sätta ner foten i tid. Då kanske ett fiaskoresultat som det mot Peterborough i helgen hade kunnat undvikas?!

Inga kommentarer: