TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 23 augusti 2011

Transfernytt

Sent igår meddelades det att Liverpools Sotirios Kyrgiakos lämnar Anfield. Den 32-årige grekiske försvararen har skrivit på ett tvåårskontrakt med tyska Wolfsburg och lämnar därmed Liverpool efter två års och 49 spelade matcher.
***
Danny Drinkwater är ett namn som som fått mig att le många gånger. Framöver kommer Barnsleys supportrar förhoppningsvis göra detsamma åt den 21-årige mittfältaren som idag meddelade att han lämnar Manchester United och lånas ut till Oakwell-klubben fram tills januari 2012.
***
Barnsley meddelade även idag att man gjort klart med ännu ett mittfältslån. Den 19-årige mittfältaren Cameron Park ansluter de kommande dagarna från Middlesbrough.
***
En annan som lämnar Middlesbrough är skotten Lee Miller. Den 28-årige anfallaren skrev idag på ett tvåårskontrakt med League One-klubben Carlisle. Miller har meriter från spel i Bristol City, Aberdeen, Hearts och Dundee United. Detta har gjort honom till skotsk landslagsman vid tre tillfällen.
***
Sist ut ikväll om spelövergångar är den om Blackburns värvning från Portugal. Montenegrinen Simon Vukcevic är klar för Ewood Park-klubben. Den 25-årige mittfältaren lämnar Sportin Lissabon och har skrivit på för de kommande tre åren med Rovers.

Inga kommentarer: