TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 31 augusti 2011

Skrällar då JPT Trophy drog igång

Johnstone's Paint Trophy
Football League Trophy är det allmänna namnet på en engelsk fotbollsturnering för fotbollsklubbar i de två lägre divisionerna i (League One och League Two) The Football League. Officiellt heter den JPT Trophy. Johnstone's Paint Trophy är namnet efter sponsoren. Igår spelades första rundan för säsongen och då åkte storheter som Sheffield Wednesday och Colchester ut mot sämre motstånd.
Ugglorna från Hillsborough reste till Bradford för ett Yorkshirederby men fick resa hem igen med förlust i bagaget. Matchen som efter ordinarie och förlängningstid slutade mållös fick avgöras på starffar. Då var Bardford bättre. Vinst med 3-1. Samma siffror vann Barnet med igår då man gästade Colchester. Hemmalaget hade dock ett reservbetonat lag men skall egentligen besegra Barnet. Så blev det aldrig. Barnet skrällde och tar med sig det till nästa omgång.
Även Brentford skrällde då man slog ut MK Dons igår. På MK Stadium fick matchen som efter ordinarie tid slutade 3-3 gå till straffar. Då var The Bees bättre. Nya tyska managern Uwe Rosler hyllades som en frälsare efter matchen. Southend är också vidare. Man fick igår revansch på Crawley som för en tid sedan förödmjukade Essexklubben i serien. Seger med 1-0 är ett styrkebesked för manager Sturridge.

***
Övriga resultat
Bournemouth 4-1 Hereford
Burton Albion 1-2 Sheffield Utd
Bury 0-0 Crewe (Crewe vinst med 4-2 efter straffar)
Cheltenham 2-1 Torquay
Exeter 1-1 Plymouth (Exeter vinst med 3-0 efter straffar)
Northampton 1-2 Huddersfield
Scunthorpe 2-0 Hartlepool
Tranmere 1-1 Port Vale (Tranmere vinst med 4-2 efter straffar)
Walsall 2-1 Shrewsbury

Inga kommentarer: