TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 27 december 2011

Mycket väsen för ingenting?

Listan över böcker vilka avhandlar matchen vid sidan av matchen blir allt längre. Senaste tillskottet till denna litteratur - som väl för det mesta hamnar nånstans i gränslandet av skrönor, lögner, rena påhitt och gamla minnen - kommer från herrarna i Motherwell och firman Saturday Service - även kända som SS. När boken, som heter dreSSers släpptes härförleden bjöds det på releaseparty på Motherwell FC's social club i arenan Fir Park. Ett stort antal bilder (arrangerade får man tro) togs och på flertalet av dessa bilder poserar en hel del av festdeltagarna med raka högerarmar i lagom nazi-vinkel.

"Alla som tycker Spitey är snygg räcker upp en hand!"

Ramaskriet lät såklart inte vänta på sig, utan det hela kablades snart ut i media. Man får således förmoda att författaren, "Stanley Smith", fick precis så mycket gratis publicitet han hade önskat sig.

I det något tragikomiska efterspel som fortfarande utspelas har en festdeltagare blivit av med sitt jobb, då företaget han jobbade för helt enkelt inte uppskattade den sortens uppförande. En annan som var på festen rasade i media, och förklarade att han minsann var celtic-supporter och bara gick på festen då han hört ryktas om gratis gåvor.
En ren gissning är att vi inte har hört det sista i historien, och att en hel del avstängningar är att vänta.

Rykten från Skottland gör dock gällande att Motherwell inte ger så mycket service på lördagarna längre, så kanske ska det hela bara läggas under epitetet "Mycket väsen för ingenting"...

Inga kommentarer: