TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 13 december 2011

Skvaller, rykten och annat nonsens

Crystal Palace försvararen Nathaniel Clyne är spelaren som skall fylla ut den plats som Gary Neville lämnade förra säsongen. Det säger idag Sir Alex till Daily Mail som imponerades av spelaren i lagens cupmöte för en tid sedan. Sir Alex planerar ett större bud då förnstret öppnar på den engelska U21-landslagsmannen.
***
Andre Villas-Boas ville bli av med Nicolas Anelka. Det blir han också. Fransosen är nära ett kontrakt med kinesiska Shanghai Shenhua. Nästa man ut från Stamford Bridge blir Didier Drogba. London Evening Standard skriver idag att ivorianen kommer att lämna Chelsea i början av 2012.
***
Kaka till Tottenham. Ja, det ser ut att bli så ifall Harry Redknapp får igenom sitt låneanbud. Den 29-årige brassen har inte lyckats ta en ordinarie plats i Mourinhos Real Madrid och då är Spurs en intressent. Det rapporterar idag Daily Express.
***
Leeds och Cardiff är efter senaste tidens möte med Millwall upprörda över att delar av Millwalls publik sjungit nidvisor om Gary Speed. "Det är en skam att håna döda människor" och det är inte första gången som Millwall gör det heller" skriver en Leeds supporter på ett av deras forum. Leeds har tidigare hånats av Millwall för de två mördade supportrarna som föll offer för knivvåld i Turkiet. Delar av Millwalls publik har efter den händelsen burit turkiska flaggor och tröjor då de bägge lagen har mötts.
***
Nottingham Forests manager Steve Cotterill säger idag till Daily Mirror att han överväger en försäljning av Lewis McGugan för att ha råd att köpa in en anfallare. McGugan är värderad till 1,5 miljoner pund och för det kan Nottingham få en väl duglig anfallare.
***
Karim Benzema till Arsenal`? Ja, det hävdar spanska tidningar och flera fotbollssajter. Arsenal sägs vara redo att lägga upp stora pengar för att få Real Madrid-anfallaren till norra London.  
***
Wolves manager Mick McCarthy tror inte att han kommer att få behålla Steven Fletcher då transferfönstret öppnar. Den skotska anfallaren har gjort 16 mål på de 23 senaste matcherna och har fått många ögon på sig. Det hävdar idag Birmingham Mail.
***
Boltons mittback Gary Cahill är en rubrikernas man. Flera toppklubbar är ute efter spelaren. Senast ut bland spekulanterna är Manchester United som mycket väl kan tänka sig att värva spelaren vars kontrakt med Bolton går ut nästa sommar.
***
Tottenham är redo att lägga upp de 18 miljoner pund som Lille begär för Moussa Sow. Websajten talkSPORT skriver idag att senegalesens 29 mål på 48 matcher har fått Redknapp att mjukna upp så mycket att transfersumman är acceptabel.
***
 Aston Villas boss Alex McLeish förnekar idag till Birmingham Mail alla rykten som gör gällande att mittfältaren Stiliyan Petrov skall säljas.  
***
Celtic har fått böter för att deras supportrar sjungit IRA-sånger på matcherna. Glasgowklubben skall betala 13,000 pund i böter. Idag säger en talesman för klubben till Daily Record att man funderar på att överklaga.
***
Samma tidning skriver att Celtic fick nobben av portugisiska Maritimo om ett köp av skyttekungen Baba Diawara. 23-åringen som leder skytteligan i den portugisiska ligan är inte till försäljning. 
***
QPR ger sig nu in i jakten på Fulhams Bobby Zamora. Daily Mail skriver idag att Loftus Road-klubben blandat sig in i 10 miljoner punds affären tillsammans med Sunderland och Aston Villa.
***
Blir Gary Cahill såld i januari så har Bolton en snabb ersättare. Daily Star skriver idag att The Trotters kommer att lägga ett bud då transferfönstret öppnar på Crawleys 24-årige stjärna Kyle McFadzean.
***
Wycombes talangfulle tonåring Jordan Ibe går en ljus framtid tillmötes. Sedan tidigare har Manchester United och Tottenham visat intresse för 16-åringen. Idag hävdar websajten talkSPORT att Ibe även uppvaktas av Liverpool.
***
Chelsea anmälde idag intresse av Newcastles mittfältare Cheik Tiote. Websajten Footie-Online skriver att Londonklubben tillsammans med Manchester United och Tottenham rycker i Magpies-stjärnan.
***
Stokes handdukar man använder ideligen vid inkast för att torka av bollen med kan snart komma att förbjudas. Daily Mail skriver idag att FA inlett en förundersökning om Ryan Shottons handdukshantering vid senaste mötet mot Spurs. Redknapp skyllde på domaren men har nu tydligen också hittat en till ursäkt. Ett förbud kan komma att innebära att Delap och de andra Potters-spelarna får svårare att göra mål....
***
Sist ut ikväll är om Glasgow Rangers. Mästarklubbens manager Ally McCoist har inlett kontraktdiskussion med Maurice Edu. Den amerikanske landslagsmittfältaren har ögonen på sig av Blackburn och detta gör att Rangers är mer än angelägna om ett snabbt kontraktsskrivande. Det skriver idag Daily Record.

1 kommentar:

Anonym sa...

Everyone loves what you guys tend to be up too. This type of clever work and coverage!
Keep up the terrific works guys I've you guys to my personal blogroll.

Have a look at my webpage ... click here