TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 19 december 2011

You shit and you know you are

Supportrar till League Two-klubbarna har röstat under helgen om vilken klubb det är som de tycker sämst om. Nyrika nykomlingen och serieledarna Crawley toppar listan. En av rösterna på Crawley sa; "Ett bevis på att fotbollen styrs av pengar i en ny tidsålder då du kan köpa dig framgångar. Skitklubb rakt igenom."
Oxford United, Swindon och Bristol Rovers var klubbar som inte heller stod högt i kurs. Om Oxford löd en röst; "Oxford lever på sina meriter från tidigt 1980-tal utan att reflektera över att man idag bara är en liten stad som är känd för sitt universitet."
Rovers fick sin beskärda del på grund av sina supportrar som ställt till med bråk under säsongen medan Swindon fick ris mycket på grund av manager Di Canio.
Port Vale, Gillingham och Hereford fick några röster. Anledningen till att nämnda klubbar fick så många röster var att rivaiserande lag röstade på varandra. Shrewsbury röstade ned Hereford, Crewe Alexandra gjorde detsamma med Port Vale medan Gillingham inte klarar av uppstickaren Crawley som i sin tur vill ha en nyrival i Gillingham. Rivaliteten mellan Oxford och Swindon och derbymatcherna dem emellan är gammal och därmed fick de sin beskärda del. Bristol Rovers är en storklubb i serien och nykomling med mycket supportrar. Det är visserligen Southend United och Bradford också men med tanke på att deras största rivaler spelar i högre divisioner (Colchester och Orient för Southend och Leeds för Bradford) så hamnar man i skymundan av all rivalitet i fjärdedivisionen.

Inga kommentarer: