TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 17 december 2011

Tippa med TLC

 
8/13 på Stryktipset och 6/8 på Topptipset blev det förra veckan. Inte riktigt bra men hade som vanligt lite oflyt, Watford kunde gjort 2-0 på straff i 89:e och säkrat segern men missade och Leeds kunde kontra in 1-1. Även Fulham missade en straff på slutet som kunde gett 7/8 på Topptipset.

Jag har en känsla av att dagens rad kan ge riktigt bra med pengar, många lag som är stora favoriter kan tappa poäng eller rent av förlora. Newcastle och Fulham är två lag som kan tappa poäng och sen har jag en känsla av att Millwall kan skoja till det i Hull.
***
1 Newcastle-Swansea 1x2
Hemmalaget har fyra raka förluster och en hel del skador. Nu återkommer Coloccini & Williamson och stärker upp försvaret. Swansea har spelat bra på hemmaplan men får det inte att lossna på bortaplan. Kanske dags för säsongens första bortaseger i dag? Hemmalaget är på tok för stor favorit här, jag helgarderar.
2 Blackburn-West Brom 1x
Jag har en känsla av att Blackburn är på vägg uppåt. Spelet har sätt allt bättre ut och det var viktigt att man fått igång målskyttet. Hoilett och Olsson är skadade. WBA kan bättre men jag har en känsla av att man är nöjda med kryss här. 1x känns fint.
3 Everton-Norwich 1
Evertons boss David Moyes hoppas få tillbaka Jack Rodwell, Leon Osman och Royston Drenthe från skador. Hemmalaget är obesegrade de fyra senaste mötena med Kanariefåglarna.Norwich är ett av seriens sämsta bortalag och lär få bekänna färg.
4 Fulham-Bolton 1x2
Alla tecken. Jumbon Bolton är bättre borta än hemma så här långt. Fulham kryssar mer än vinner hemma men bör ha segermöjlighet idag.
5 Wolves-Stoke 1
Wolves slåss för att förhindra bottenstrid. Hemmaplan avgör mot ett Stoke som är möra i benen efter spel i Europa.
6 Brighton-Burnley 1 2
Brighton har fått tillbaka Ryan Harley efter skada. Skadefritt i Burnley som vunnit fem av säsongen åtta bortamatcher. Hemmalaget har play-off möjligheter vid seger.
7 Cardiff-Middlesbrough 1x M
Toppmatch där tabelltrean Cardiff får tillbaka fyra viktiga spelare från skadelistan. Tabellfyran Middlesbrough däremot dras med skador på ordinarie spelare. Historiskt sett så har matcherna dessa lagen emellan aldrig slutat mållösa i Cardiff.
8 Ipswich-Derby 1
Ipswich är bättre än tabellen visar. Laget håller på att spelas samman och idag kan vändningen koma på allvar för The Tractor Boys som historiskt sett brukar ha lätt för Derby.
9 Blackpool-Watford 1
Ett skadefritt Blackpool slåss om en play-off-plats. Watford har av tradition svårt på Bloomfield Road. Säker etta.
10 Bristol C-Nottingham 1
Striden om att hålla sig borta från nedflyttningsplatsen. Där vinner City. Hemmaplan avgör mot ett Forest som går kräftgång i ligan
11 Doncaster-Leicester 1
Skrällmatch. Dean Saunders har värvat ett helt nytt lag sedan sin ankomst till Yorkshireklubben. Nästjumbon är bättre än vad tabelläget visar och det lär Leicester få känna på idag.
12 Hull-Millwall 1 2
Millwall lutar sig tillbaka på historien. The Lions är obesegrade i de åtta senaste mötena med Hull. Hemmalaget är dock starkare och har topplacering som mål.
13 Leeds-Reading 1x2
Alla tecken. Leeds får målvakten Andy Lonergan tillbaka från skada. Publiken på Elland Road är en extra spelare och laget jagar femte vinsten på sju matcher. Reading jagar play-off och har allt att vinna i denna matchen. Lagens fyra senaste möten har slutat oavgjort.

Lycka till!

2 kommentarer:

Larsa sa...

Ettan på Doncaster och helgarderingen på Bolton är vågad. Spännande rad. Går den in så blir det pengar :)

BRF Fågelsången sa...

Streckprocenten på Hull är galen. COYL! Nog för att Hull vinner "en av två" men dom är kanske streckade på tre kuponger av fyra.