söndag 20 maj 2012

Looser-laget Luton. Kval-spöket lever vidare.

York City är äntligen tillbaka i engelska Football League efter åtta års frånvaro, detta efter att man vänt underläge till seger mot Luton med 1-2.  Hatters tog ledningen i andra minuten efter att Andre Gray placerat Robbie Willmott's låga inspel i straffområdet i nedre hörnet. I mitten på första halvleken kvitterar dock York genom Ashley Chambers och direkt i andra halvleken tar man ledningen genom en offsidestående Matty Blair.

Resultatet står sig året ut och Lutons dåliga form i kvalfinalerna håller i sig. Besvikan Hatters supportrar som var i stor majoritet av de 39,265 åskådarna får se sin klubb spela BSP ännu ett år. Klubben som redan från början klargjort att man är för stora för BSP är ogillade för sin arrogans av andra supportrar. Nästa säsong kanske man får bli lite ödmjukare inför uppgiften då detta är andra gången man förlorar, förra året fick man stryk av AFC Wimbledon på straffar.